ТЕМА: 10 години e-Lit.info Сайт за литература

10 години e-Lit.info Сайт за литература 4 години 9 месеца ago #172

• Kamen
  • Kamen's Avatar
  • Administrator
  • Thank you received: 17
Приятели, от 23.07.2011 г. e-Lit.info Сайт за литература е във виртуалното пространство. Опитвам се с помощта на много хора - финансова и работа в сайта - той да продължи да съществува.
За да стане още по-добър, помогнете с мнения и препоръки.
Ще съм Ви признателен.

Дачо Господинов,
създател и главен редактор
Темата е заключена.

10 години e-Lit.info Сайт за литература 4 години 9 месеца ago #173

• MagisterGo
  • MagisterGo's Avatar
  • Administrator
  • Thank you received: 3
Спрямо датата сайтът е на 10 години и отгоре. Нека се развива и да получава подкрепа от съмишленици. Като уеб-мастър моля уеб-редакторите да се представят. Как се справяте с платформата и т.н. Добре дошли! :)
Във Вейкиландия никога не е скучно!
Темата е заключена.

10 години e-Lit.info Сайт за литература 4 години 9 месеца ago #174

• rumpel
  • rumpel's Avatar
  • User is blocked
Здравейте!
Казвам се Румяна Пелова и съм един от редакторите на сайта. Както често се случва в живота, с Дачо ни запозна случайността - участвах в конкурс за хора в неравностойно положение и спечелих втора награда. Оттам тръгнаха и отношенията ни - служебни и приятелски.
Радвам се, че мога да помогна в оформянето на сайта, както и че се сблъсквам с не един и двама качествени автори, пишещи в различни жанрове.
На въпроса на уебмастера ще отговоря само, че сайтът е лек и удобен за работата, с която са ме натоварили и гласували доверие.
Благодаря на автори и читатели за активното участие в живота му. Страната ни има нужда от такива сайтове, в които можем да се докоснем до съвременната чужда и наша литература.
Темата е заключена.

10 години e-Lit.info Сайт за литература 4 години 9 месеца ago #175

• eugenia dinkova
  • eugenia dinkova's Avatar
  • Fresh Boarder
С удоволствие изразявам мнението си за сайтй, както и за неговия главен редактор Дачо Господинов. Възхитена съм от своевременната отзивчивост на екипа, от сериозното му отношение към труда на авторите и компетентния подход при подбора и редактирането на текстовете.
Темата е заключена.
Time to create page: 0.124 seconds
Създадено с Kunena форум

© E-LIT.INFO